Je winkelwagen is momenteel leeg
G'day, wij zijn Joni & Pieterjan!
Samen hebben wij met veel enthousiasme onze Boulebaar op poten gezet. Sinds 2017 staat Joni klaar om jullie te ontvangen en zorgt Pieterjan voor de spijs.
We leerden elkaar kennen tijdens onze studies, Communicatiemanagement in Brussel. Bij het afstuderen beslisten we om onze passie te volgen en in een nieuw avontuur te springen, so we did!
Een aantal opleidingen en uuuuren horeca-ervaring later zaten we op het vliegtuig richting Australië.
Sydney, het Walhalla van de koffie en een smeltpunt van eetculturen uit de hele wereld. Dit was onze homebase voor één jaar, waar we als barista's en foodies bakken ervaring hebben opgedaan. Met die ervaring plus de invloeden van onze andere reizen, zijn we aan de slag gegaan en is onze menukaart ontstaan.
Let's have a look @ Boulebaar!
Maar eerst werk aan de winkel!
Schuren, slijpen, tegelen, verven,... enkele maanden non-stop werken om van het voormalige kantoorgebouw, de Boulebaar te maken.
Welkom!
Hieronder kunnen jullie al eens binnenkijken:
Met de kleurrijke strandstoelen op het Leopoldplein, langs de Groene Boulevard, weet je ons meteen te vinden! Binnen kom je terecht in een urban jungle. Via onze open keuken wandel je in de gezellige stadstuin, hier kunnen we dankzij de infraroodlampen en waterdichte luifel het grootste deel van het jaar vertoeven.
Op de laatste foto zie je Vedett, onze golden retriever. Net zoals ons een foodie en natuurliefhebber.
Wij kijken er naar uit je te meeten, tot snel!